Tratamentele naturiste pentru par Regivero

Regivero este un nume tot mai des intalnit in randul utilizatorilor de produse naturiste, si pe buzele clientilor multumiti de efectele lui.

Gama Regivero este compusa din doua tratamente diferite ca si actiune insa complementare ca si efect:

Regivero este un tratament pt stoparea caderii parului si refacerea scalpului, iar Regivero Plus este un tratament intensiv pt cresterea parului, cu efect antiseboreic, antimatreata si de hidratatre. Cele mai bune rezultate s-au observat cand cele doua tratamente au fost folosite impreuna.

Puteti avea incredere in aceste produse deoarece contin ingrediente 100% naturale, sunt testate dermatologic si nu prezinta efecte secundare. Ca si o dovada a calitatii tratamentelor se ofera garantie pe satisfactie.

Regivero este un tratament nou pe piata romaneasca, insa devine tot mai cunoscut prin recomandarile si feedbackurile clientilor:

“Regivero a fost primul produs care a ajutat parul sa mi se regenereze si am vazut cu ochii mei cum imi cresteau fire noi, chiar daca nu am fost foarte consecventa cu folosirea lui. E foarte bun pt mine si se pare ca nu doar pt mine dupa feed-backurile pe care le-am citit pe forum.” (Yvone, 27 ani)

“stiu ca nu va vine sa credeti, dar mie tratamentul intensiv cu Regivero, respectiv Regivero plus (pt crestere si regenerare) mi-a rezolvat problema calvitiei mostenite de la tatal meu! no, ca sa stiti, asta a fost o minune pt mine! extraordinar…l-am recomandat si prietenilor mei cu aceeasi problema!” (Paul Neamtu, 26 ani)

“Eu sunt fericita ca am incercat aceste produse, caci desi nu am auzit de ele niciodata, si nu mai credeam ca ceva ar mai putea da rezultate (dupa cate am incercat) Regivero a facut tot ce a promis: a oprit caderea parului si mi-a insanatosit pielea capului si firele de par.

Ce ati putea face voi?!!! SA IL PROMOVATI MAI MULT SA AFLE LUMEA DE EL, ca sa nu se mai nacajeasca cu pseudotratamentele din comert!!!” (Tabita Oprea, 25 ani) 

“Sincer, am fost foarte uimita de rezultatul produsului… Textura parului s-a schimbat dupa prima utilizare. Caderea parului, care obisnuia sa fie o problema majora pentru mine, s-a redus semnificativ. E mirific! Recomand Regivero tuturor celor care au obosit cautand solutii pentru caderea parului si a varfurilor despicate.” (Sabrina Sorescu, 34 de ani)

  


2 thoughts on “Tratamentele naturiste pentru par Regivero

  1. Produsele Regivero pentru par sunt super,eu am un par foarte frumos,cu produsele D-voastra am inbunatatit cresterea si voluminitatea parului,va multumesc ca existati,cu Respect Mona din Austria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *