Only Natural - produse de intretinere naturale

Setul de tratament REGIVERO

4 Reviews
5.00 out of 5

160.00 lei 150.00 lei

Sale!

Setul de tratament REGIVERO

4 Reviews
5.00 out of 5

160.00 lei 150.00 lei

Tratament complet pentru afectiunile scalpului si ale parului dumneavoastra.

Setul contine un produs Regivero, 250 ml si unul Regivero Plus, 250 ml.

Regivero este un tratament natural pentru stoparea caderii parului si reglarea echilibrului fiziologic al firului de par, iar Regivero Plus este un tratament intensiv pentru cresterea parului.

Pentru cele mai bune rezultate se recomanda folosirea Regivero impreuna cu Regivero Plus si folosirea unui sampon natural sau bio. (Regivero recomanda Gravier).

Tratament complet pentru afectiunile scalpului si ale parului dumneavoastra.

Setul contine un produs Regivero, 250 ml si unul Regivero Plus, 250 ml.

Regivero este un tratament natural pentru stoparea caderii parului si reglarea echilibrului fiziologic al firului de par, iar Regivero Plus este un tratament intensiv pentru cresterea parului.

Pentru cele mai bune rezultate se recomanda folosirea Regivero impreuna cu Regivero Plus.

Pentru afectiuni diferite se recomanda scheme diferite de tratament (telefonic sau prin intermediul emailului), insa schema de tratament care a dat cele mai bune rezultate este urmatoarea:

Timp de o saptamana se foloseste Regivero (de 2-3 ori pe saptamana), timp in care firele de par devitalizate vor cadea.

Din saptamana doi se alterneaza Regivero cu Regivero Plus, pana la finalul tratamentului. Cu mentiunea ca Regivero se aplica mereu inainte de spalarea parului si nu se lasa sa actioneze mai mult de 40 minute, pe cand Regivero Plus se poate aplica inainte de spalarea parului, sau dupa ce parul este proaspat spalat, lasandu-se pe par pana la urmatoarea spalare.

Gama Regivero agreeaza gama de sampoane bio de la Laboratoire Gravier, deoarece ingredientele bio din aceste sampoane nu interfereaza cu ingredientele tratamentului si neavand parabeni sau compusi sintetici, au un efect bland asupra scalpului si firului de par.

Rezultatele unui tratament complet (3 luni) reduce caderea parului cu 93%, regenereaza parul in proportie de 86%, testele au demonstrat aparitia de noi fire in proportie de 73% . In cazuri de calvitie avansata tratamentul trebuie continuat dupa cele 3 luni.

Brand

Regivero

Reviews

 1. Andreea

  :

  Setul de tratament Regivero este un tratament complet foarte bun pentru parul meu, deoarece mi-a oprit caderea parului, mi-a intarit firul de par si am observat o regenerare a parului si chiar o indesare a acestuia dupa cateva luni de folosire a tratamentului.

 2. Liviu

  :

  Valoarea produsului este inegalabila! Recomand tuturor doritorilor de schimbare. Am fost foarte multumit de rezultate.

  • Administrator

   :

   Va multumim pentru cuvintele frumoase si incantarea pe care ati ales sa ne-o comunicati cu privire la tratamentele Regivero. Va dorim multa sanatate in continuare!

 3. Bianca

  :

  dupa sarcina am avut cea mai mare nevoie, cu toate ca si inainte foloseam preventiv, dar cand vezi un crater gol acolo unde odata era par te pune pe ganduri. asa ca folositi din timp inainte sa fie f mare nevoi, eu cred in preventie, ceea ce aceste produse fiind naturale pot oferi. imi are rau ca nu am fost mai ordonata sa-l folosesc constat asa cummi-a recomandat si prospectul produsului 🙂 cu toate astea.. acum parul meu creste acolo unde nu credeam ca isi va mai reveni.

 4. Administrator

  :

  Tratamentele Regivero pot fi utilizate preventiv, asa cum bine ati mentionat, sau pt tratatarea diferitelor afectiuni ale scalpului, radacinii parului sau ale firului de par. In functie de necesitate se prescrie o schema diferita de tratament, daca ne contactati telefonic sau prin email.
  Va multumim pentru feedback!:)

 5. Cristi

  :

  mie imi plac produsele Regivero! nu fac minuni peste noapte, dar daca esti perseverent rezultatele vin. imi intareste parul, il fortifica si in timp il regenereaza. la mine a functionat si il recomand si prietenilor mei.

  • Administrator

   :

   Cristi, foarte bine ai observat mecanismul succesului la Regivero: perseverenta. Ele fiind naturale rezultatele nu sunt artificiale, falsificate, ele vin in timp, dar sigur.

Add Review

Add a review