Only Natural - produse de intretinere naturale

SCUTECE ECOLOGICE, marime 4 (9-14kg) , 26 buc.

75.00 lei

SCUTECE ECOLOGICE, marime 4 (9-14kg) , 26 buc.

75.00 lei

O adevărată alternativă ecologică la scutece de unică folosinţă obișnuite, ele sunt la fel de eficiente, absorbante şi confortabile. Fabricate din materiale regenerabile şi compostabile. Fă-o pentru viitorul planetei noastre, fă-o pentru viitorul copilului tau.

Scutecele de pânza sunt fantastice. Dar în zilele noastre nu este întotdeauna posibil să le folosim. De aceea, scutecele ecologice de la ATTITUDE sunt aici pentru dumneavoastră. O adevărată alternativă ecologică la scutece de unică folosinţă obișnuite, ele sunt la fel de eficiente, absorbante şi confortabile. Fabricate din materiale regenerabile şi compostabile. Fă-o pentru viitorul planetei noastre, fă-o pentru viitorul copilului tau.

CARACTERISTICI:

  • Biodegradabil: atat învelișul interior cât și umplutura.
  • Materiale de baza vegetale provenite din surse regenerabile.
  • CO2 neutru: vom reduce şi compensa emisiile noastre de gaze.
  • Hipoalergenic: lipsit de parfum si clor.

PRECAUȚII:

Pentru a evita riscul sufocării păstrați pungile de plastic departe de bebeluși si copii.  Înecarea poate rezulta din tot ce bebelușii bagă in gură. Pentru a evita înecarea, nu este permis ca bebelușii să rupă scutecele. Aruncați orice scutec rupt sau degradat. Scutecele ATTITUDE  ca aproape orice articol de îmbrăcăminte, vor arde, dacă vor fi expuse la flacără.

Volum

26 buc

Brand

ATTITUDE

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Be the first to review “SCUTECE ECOLOGICE, marime 4 (9-14kg) , 26 buc.”