Only Natural - produse de intretinere naturale

Ulei de germeni de grau

42.00 lei

Ulei de germeni de grau

42.00 lei

Uleiul din germeni de grâu este unul din cele mai valoroase și prețioase uleiuri din punctul de vedere al conținutului de vitamine și minerale, un aliat de nădejde în lupta împotriva îmbătrânirii.

Conține o cantitate apreciabilă de vitamină E care este un puternic antioxidant, rolul acesteia fiind de protejare a pielii de efectele nocive ale radicalilor liberi, dar și vitaminele A și D. De asemenea, conține și cantități mari de proteine și de lecitină.

Descoperă beneficiile produse de uleiul din germeni de grâu, unul din cele mai valoroase și prețioase uleiuri din punctul de vedere al conținutului de vitamine și minerale, eficient în tratarea acneei și a punctelor negre,calmarea arsurilor ușoare, masajul și tonifierea sânilor, fortifierea părului și unghiilor, îngrijirea mâinilor, prevenția vergeturilor și a crăpăturilor, încetinește procesul de îmbătrânire a pielii. De asemenea recomandăm acest ulei acelor persoane care au pielea afectată de dermatite, eczeme, psoriazis, vergeturi, cicatrici.

Păstrare:
Fiind un ulei puternic oxidativ, se păstrează până la 3 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumina, sub 19 grade C, preferabil la frigider și suplimentat cu 0,5% vitamină E. Se evită contactul cu mâinile neigienizate, metale, expunere prelungită la aer.

Cosmo Naturel elixirul frumuseții!

Volum: 50 ml 
Ingrediente de bază: ulei de germeni de grâu
Brand: Cosmo Naturel
Țara de origine: FRANȚA

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Be the first to review “Ulei de germeni de grau”