Only Natural - produse de intretinere naturale

Ulei de argan

53.00 lei

Ulei de argan

53.00 lei

Uleiul de argan a câștigat reputaţia internaţională de produs natural Anti-Aging şi este considerat un adevărat miracol atât pentru păr cât şi pentru piele. Este bogat în acizi graşi esenţiali: palmitic, stearic, oleic, linoleic, alpha-linolenic, omega-6, omega-9, antioxidanţi , fitosteroli, polifenoli, vitamina E şi scualan.

ulei-de-arganUleiul de argan a câștigat reputaţia internaţională de produs natural Anti-Aging şi este considerat un adevărat miracol atât pentru păr cât şi pentru piele. Este bogat în acizi graşi esenţiali: palmitic, stearic, oleic, linoleic, alpha-linolenic, omega-6, omega-9, antioxidanţi , fitosteroli, polifenoli, vitamina E şi scualan.Prin acţiunea sa triplă de regenerare, hidratare şi antioxidare, uleiul de argan este un tratament complet de îngrijire ce asigură sursele esenţiale pentru menţinerea sănătăţii şi frumuseţii pielii. Acest produs este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Este folosit ca un tratament facial de noapte, extrem de hrănitor sau ca un protector al pielii la soare la temperaturi extreme (scăzute sau ridicate) îmbunătățește elasticitatea pielii şi reduce semnele de îmbătrânire cauzate de soare, vânt, stres şi deshidratare, ajută la repararea părului, elimină mătreaţa şi redă strălucirea şi puterea părului.

De asemenea este recomandat pentru îngrijirea unghiilor, în tratarea artritei sau a durerilor musculare, extrem de eficient împotriva reumatismului cât şi asupra unor afecţiuni ale pielii cum ar fi psoriazisul, eczemele.

Păstrare:
Se recomandă a se păstra în loc uscat, ferit de căldură şi lumină de preferinţă sub 25°C. Se poate păstra la frigider.

Cosmo Naturel elixirul frumuseţii!

Volum: 50 ml
Ingrediente de bază: ulei vegetal de argan
Brand: Cosmo Naturel
Țară de origine: FRANȚA

 

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Be the first to review “Ulei de argan”