Only Natural - produse de intretinere naturale

Sampon Bio antimatreata, cu ienupar, salvie si rhassoul 500ml

69.00 lei

Sampon Bio antimatreata, cu ienupar, salvie si rhassoul 500ml

69.00 lei

Frumusețea părului tău depinde de câtă grijă îi acorzi și de calitatea produselor folosite. Asemenea pieli tale și părul tău necesită tratamente zilnice perfect adaptate nevoilor din zilele noastre.

Cum dorinţa femeilor este întotdeauna poruncă pentru Cosmo Naturel, aceștia au selectat cele mai bune şi eficiente ingrediente naturale şi au scos pe piaţă un șampon Bio antimătreaţă, având la bază substanţe active BIO şi extracte de ienupăr, salvie si rhassoul, creat special pentru a combate problemele legate de uscarea scalpului şi mătreței într-o manieră naturală, neagresivă.

Produsele din gama Cosmo Naturel sunt natural ultra-delicate, concentrate și eficiente, fiind recomandate pentru utilizarea familială zilnică. Sunt conforme cu noul caiet de sarcini pe 2010 de cosmetică bio-ecologică Nature et Progrès, având Certificare Visagro (Certipaq F75015). Nu sunt testate pe animale și au fost formulate, fără agent tensioactiv sulfatat și fără lauril sulfat de sodiu.

Instrucțiuni de utilizare:

Agită flaconul înainte de fiecare utilizare. Varsă șamponul pe părul ud, masează blând, lasă să acționeze câteva minute și clătește cu atenție cu apă limpede din abundenţă.

Volum

500

Brand

Cosmo Naturel

Produs certificat

Nature & Progres

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Be the first to review “Sampon Bio antimatreata, cu ienupar, salvie si rhassoul 500ml”