Only Natural - produse de intretinere naturale

Gel de dus Bio cu ulei de lavanda

29.00 lei

Gel de dus Bio cu ulei de lavanda

29.00 lei

Gel de duş cu ulei esenţial de lavandă bio, care ajută la revigorarea și calmarea pielii, asigurând atât o îngrijire perfectă, cât și o experienţă plăcută în timpul duşului.

Category: . Tags: , .

Descoperă formula de curăţare delicată cu acest gel de duş cu ulei esenţial de lavandă bio, care ajută la revigorarea și calmarea pielii, asigurând atât o îngrijire perfectă, cât și o experienţă plăcută în timpul duşului.

Gelul de duș poate fi folosit de către întreaga familie. Baza sa spumantă delicată, de origine exclusiv vegetală, nu usucă pielea.

Proprietăți:
• produs de origine exclusiv vegetală, care nu usucă pielea, ci o hidratează și o catifelează;
• acest gel de duş are un efect relaxant și este ideal pentru orice tip de piele;
• recomandat atât pentru copii, cât și pentru adulți;
• extractul de lavandă eliberează tensiunea, astfel încât pielea devine delicată și catifelată pe termen lung;
• uleiul de lavanda are un parfum calmant, cu efect pozitiv asupra sistemului nervos. Prin urmare, este recomandat în caz de migrene, dureri de cap, anxietate, depresie, tensiune nervoasă şi stres emoţional. Aroma răcoritoare elimină epuizarea nervoasă şi neliniştea, crescând activitatea mentală. Printre beneficiile medicale ale uleiului de lavanda se numără capacitatea sa de a elimina tensiunea nervoasă, calmarea durerii, dezinfectarea pielii, intensificarea circulaţiei sangvine şi tratarea problemelor respiratorii. Denumirea latină a lavandei este „lavare”, care înseamnă „a spăla”, datorită aromei sale, care dă senzaţia de prospeţime.
• respectă prevederile ghidului CosmeBio, care atestă autenticitatea produselor Bio.

Naturale și autentice gelurile de duș Reve de Provence sunt benefice atât pentru starea de sănătate cât și pentru frumusețe. Încearcă-le și ne vei da dreptate!

Volum

250 ml

Brand

Reve de Provence

Produs certificat

COSMEBIO

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Be the first to review “Gel de dus Bio cu ulei de lavanda”