Only Natural - produse de intretinere naturale

Balsam de par Bio cu karité, verbina, lamaie, salvie 500ml

69.00 lei

Balsam de par Bio cu karité, verbina, lamaie, salvie 500ml

69.00 lei

Util pentru toate tipurile de păr, acest balsam descâlceşte părul cu delicateţe, însănătoşeşte scalpul, datorită acţiunilor combinate ale verbinei, lămâii şi salviei, şi protejează părul datorită untului de karité, care îl va fortifica şi acoperi cu un strat protector

Oferă-i părului tău un veritabil moment de plăcere şi un aspect îngrijit, cu acest balsam de păr gama Cosmo Naturel, ce conţine o combinaţie de 4 ingrediente naturale care asigură elementele esenţiale necesare unui păr sănătos.

Util pentru toate tipurile de păr, acest balsam descâlceşte părul cu delicateţe, însănătoşeşte scalpul, datorită acţiunilor combinate ale verbinei, lămâii şi salviei, şi protejează părul datorită untului de karité, care îl va fortifica şi acoperi cu un strat protector.

Produsele din gama Cosmo Naturel sunt natural ultra-delicate, concentrate şi eficiente. Sunt recomandate pentru o utilizarea familială zilnică. Sunt conforme cu noul caiet de sarcini de cosmetică bio-ecologică Nature et Progrès. Certificare Visagro (Certipaq F75015).

Cosmo Naturel primul pas in îngrijirea Bio!

Instrucţiuni de utilizare:
Agită flaconul înainte de utilizare. Aplică pe părul umed, masează cu varful degetelor scalpul si părul prin miscari circulare, pentru a stimula microcirculaţia capilară şi clătește cu apă din abundenţă. Repetă dacă este cazul. Datorită acţiunii sale delicate, poate fi utilizat zilnic. Acest produs este netestat pe animale și ambalajul acestuia este integral reciclabil.

Volum

500 ml

Brand

Cosmo Naturel

Produs certificat

Nature & Progres

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Be the first to review “Balsam de par Bio cu karité, verbina, lamaie, salvie 500ml”