Only Natural - produse de intretinere naturale

Ulei de sambure de caisa

39.00 lei

Ulei de sambure de caisa

39.00 lei

Uleiul de sâmburi de căise bogat în vitaminele С, В1, В2, В6, В17 și E are consistență ușoară, similar cu uleiul de migdale ca proprietăți, și este un ingredient universal ideal a fi inclus în produse cosmetice de îngrijire. Cercetătorii au descoperit recent că este unul dintre cele mai importante uleiuri antirid care ajută pielea să-și recapete tonusul și suplețea.

Datorită conținutului său ridicat de acid linoleic, care este repede încorporat în piele, reduce pierderea de apă din epidermă, restabilește elasticitatea pielii, penetrează rapid epiderma, nelăsând senzația de piele grasă.
Este recomandat pentru toate tipurile de ten atât pentru pielea sensibilă, uscată sau prematur îmbătrânită, cât și pentru pielea lipsită de strălucire și vitalitate. Se poate utiliza atât pe față cât și pe gât, pe decolteu.

Ulei de sâmbure de caisă are o acțiune puternic oxidantă de protecție a celulelor și proprietăți de regenerare și este eficient în tratarea acneei, eczemelor și iritațiilor, pentru masajul facial, în îngrijirea zonei ochilor pentru demachierea feței. De asemenea acest ulei este utilizat ca bază în aromaterapie pentru masaje relaxante.

Păstrare:
Fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferință sub 25A°C, ferit de umezeală și lumină, în recipientul original. Se poate păstra la frigider.

Cosmo Naturel elixirul frumuseții!

Volum: 50 ml
Ingrediente de bază: ulei de sâmbure de caisă
Brand: Cosmo Naturel
Țara de origine: FRANȚA

 

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Be the first to review “Ulei de sambure de caisa”