Only Natural - produse de intretinere naturale

Crema de noapte Bio

95.00 lei

Crema de noapte Bio

95.00 lei

Datorită combinării armonioase a uleiurilor vegetale provenite din agricultura biologică (onagru, limba-mielului, argan, trandafir sălbatic ) cu extracte de plante din agricultura biologică şi ape florale din plante provenite din agricultura biologică, această cremă hrăneşte pielea, o calmează şi o ajută să se revitalizeze pe timpul nopţii.

Această cremă ultra-bogată este un produs de îngrijire de noapte care poate fi utilizată pe orice tip de piele. Datorită combinării armonioase a uleiurilor vegetale provenite din agricultura biologică (onagru, limba-mielului, argan, trandafir sălbatic ) cu extracte de plante din agricultura biologică şi ape florale din plante provenite din agricultura biologică, această cremă hrăneşte pielea, o calmează şi o ajută să se revitalizeze pe timpul nopţii.
Dimineaţa, pielea ta va fi mai suplă, delicată şi odihnită.

Conţine: parfumuri 100% din uleiuri esenţiale din agricultura biologică , 100% activi vegetali si glicerina.

Nu conține: agenți tensioactivi sulfatați, uleiuri minerale, parabeni, flataţi, polietilenglicoli, silicon, parafină, organisme modificate genetic, colorant sau parfum de sinteză. Netestat pe animale.

Instrucţiuni de utilizare:

Aplică zilnic dimineaţa şi/sau seara pe o piele curată şi uscată, curăţată în prealabil cu laptele demachiant pentru piele uscată şi sensibilă din gama noastră. Masează ușor cu vârful degetelor, pentru a favoriza pătrunderea cremei în piele. Continuă apoi masajul pornind din centrul feței: de la bărbie către urechi, de la nas către obraji, de pe frunte către tâmple. Încheie ritualul presând de 3 ori la baza gatului pentru a stimula microcirculația.
O dată pe săptămână, utilizeaza în prealabil masca noastră de purificare.

Toate produsele Laboratoire Gravier destinate îngrijirii feței promit nu doar rezultate, ci și adevărate momente de relaxare, transmițând o adevărată stare de bine.

Volum: 50 ml
Ingrediente de bază: onagru, limba-mielului, argan, trandafir sălbatic
Brand: Laboratoire Gravier
Țară de origine: FRANȚA
Produs certificat: Nature & Progres

Volum

50 ml

Brand

Laboratoire Gravier

Produs certificat

Nature & Progres

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Be the first to review “Crema de noapte Bio”