Only Natural - produse de intretinere naturale

Cremă antiîmbătrînire cu lapte de măgăriță Bio UHT

1 Reviews
5.00 out of 5

164.00 lei

Cremă antiîmbătrînire cu lapte de măgăriță Bio UHT

1 Reviews
5.00 out of 5

164.00 lei

Cremă antiîmbătrânire cu lapte de măgăriță, unt de karite, suc de aloe vera, ulei de onagru si limba-mielului concepută prin tehnologia UHT, fără conservanți.

Soluția ta pentru menținerea unui look tânăr și fresh, pentru o perioadă mai lungă de timp!
Crema antiîmbătrânire Bio Laboratoire Gravier îți protejează tenul de efectele negative ale procesului de îmbătrânire.
Prin formula sa inedită, această cremă Bio antiîmbătrânire Laboratoire Gravier, foarte bogată în activi vegetali obținuți din agricultura biologică și uleiuri vegetale nobile, a fost formulată special pentru îngrijirea tenului matur.

Creată cu ingrediente riguros selecționate, în special uleiuri de onagru și limba-mielului, căutate pentru acizii lor grași esențiali (omega 3 și omega 6), suc de aloe vera cunoscut pentru puterea sa de hidratare, uleiuri de argan, avocado și trandafir sălbatic, folosite în mod tradițional pentru acțiunea lor antiîmbătrânire, face ca această cremă să fie produsul potrivit pentru doamnele care au nevoie de o îngrijire specială.

Recunoscut în mod tradiţional pentru calităţile sale excepţionale, laptele de măgăriţă este o substanţă care dă fermitate pielii în mod natural, o revitalizează şi o regenerează. Cleopatra, regina Egiptului, a fost prima care a adus în prim-plan calitățile laptelui de măgăriță. Apoi, de-a lungul secolelor, cele mai rafinate femei au utilizat laptele de măgăriță pentru a-și păstra catifelarea și strălucirea pielii.

Această cremă a fost creată folosind în premieră tehnologia UHT în industria cosmetică, tehnologie care permite conceperea acestei creme fără conservanți. Acesta fiind elementul de diferențiere al acestor cosmetice conservate prin tehnologia UHT.

Acest produs este conform noului caiet de sarcini Nature & Progrès. Certificare Visagro (Certipaq F75015), cu parfumuri 100% din uleiuri esențiala BIO, cu 100% substanțe active vegetale BIO, cu glicerină BIO, fără parabeni, netestat pe animale.

Utilizare:
Aplicaţi pe o piele curată și uscată, curățată în prealabil cu laptele demachiant din gama noastră.

Nu e de-ajuns să te simți tânără!

Volum: 50 ml
Ingrediente de bază: lapte de măgăriţă Bio, uleiuri vegetale bio, unt de karite bio, suc de aloe vera bio
Brand: Laboratoire Gravier
Țară de origine: FRANȚA
Produs certificat: Nature & Progres

Element de diferențiere

Folosirea tehnologiei UHT pt conservare – în premieră în industria cosmetică BIO.

Reviews

 1. Mariana

  :

  Imi place! Este o crema superba. Foarte fina, si fara iritatii pt tenul sensibil. Hidrateaza bine .

  • Administrator

   :

   Din pricina laptelui de magarita si a uleiurilor bio este o crema hidratanta si potrivita pentru doamne care se respecta indiferent de varsta. Iar datorita tehnologiei UHT, nu are nici un concervant, astfel riscul de alergii sau reactii la conservanti e zero.
   Este o crema extraordinara, fiind o premiera in industria cosmeticelor Bio: fara conservanti!

Add Review

Add a review