Only Natural - produse de intretinere naturale

Cremă antiîmbătrânire

100.00 lei

Cremă antiîmbătrânire

100.00 lei

Soluția ta pentru menținerea unui look tânăr și fresh, pentru o perioadă mai lungă de timp!

Soluția ta pentru menținerea unui look tânăr și fresh, pentru o perioadă mai lungă de timp! Crema antiîmbătrânire Bio Laboratoire Gravier îți protejează pielea de efectele negative ale procesului de îmbătrânire.

Prin formula sa specială, această cremă Bio antiîmbătrânire Laboratoire Gravier, foarte bogată în activi vegetali obținuți din agricultura biologică și uleiuri vegetale nobile, a fost formulată special pentru îngrijirea pielii mature.

Creată cu ingrediente riguros selecționate, în special uleiuri de onagru și limba-mielului, căutate pentru acizii lor grași esențiali (omega 3 și omega 6), suc de aloe vera cunoscut pentru puterea sa de hidratare, uleiuri de argan, avocado și trandafir sălbatic, folosite în mod tradițional pentru acțiunea lor antiîmbătrânire, face ca această cremă să fie produsul potrivit pentru doamnele care au nevoie de o îngrijire specială.

Utilizare:

Aplică dimineaţa şi/sau seara pe o piele curată şi uscată, curăţată în prealabil cu lapte demachiant potrivit pentru tipul tău de piele, recomandat din aceeași gamă Laboratoire Gravier.

Nu e de-ajuns să te simți tânără!

Volum

50 ml

Brand

Laboratoire Gravier

Produs certificat

Nature & Progres

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Be the first to review “Cremă antiîmbătrânire”