Only Natural - produse de intretinere naturale

Spray autobronzant Bio

94.00 lei

Spray autobronzant Bio

94.00 lei

Dacă nu ai voie să te expui la soare, dar totuși vrei să ai o piele bronzată, spray-ul autobronzant este soluţia ideală. Si nu orice Spray autobronzant iţi oferă rezultate de calitate și durabile.

Cosmo Naturel a creat un spray special, doar pe bază de ingrediente vegetale, care-ţi oferă rezultate de excepţie lăsând pielea mătăsoasă şi strălucitoare.

Instrucţiuni de utilizare:

Agită înainte de utilizare. Usucă bine pielea înainte de aplicare. Aplică produsul pulverizând de la aproximativ 15 cm de piele, apoi întinde-l uniform cu mâna. Nu aplica o cantitate prea mare pe coate, genunchi, glezne şi laba piciorului, pentru a evita colorarea neuniformă. Evita rădăcina firelor de păr şi a sprâncenelor, precum şi unghiile mâinilor şi picioarelor. Spală-te bine pe mâini după aplicare. Aşteaptă ca soluţia autobronzantă să pătrundă bine în piele înainte de a te îmbrăca. Pentru a păstra pielea bronzată uniform, aplica de 1-2 ori pe săptămână.

Pentru a obţine un bronz uniform, iți recomandăm să realizezi, o dată pe lună, un gomaj corporal folosind soluţia de gomaj corporal Cosmo Naturel.

Acest spray autobronzant nu este un produs de protecţie solară. În cazul expunerii la soare, utilizează un produs de protecţie adecvat.

Cosmo Naturel cea mai nouă “armă” împotriva efectelor nocive ale soarelui!

Volum

125

Brand

Cosmo Naturel

Produs certificat

EcoCert

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Be the first to review “Spray autobronzant Bio”