Only Natural - produse de intretinere naturale

Deodorant corporal natural cu piatra de Alaun 120 g

54.00 lei

Deodorant corporal natural cu piatra de Alaun 120 g

54.00 lei

Efecte 100% naturale folosind zi de zi acest deodorant corporal natural cu piatră de Alaun cu potasiu de origine naturală ce previne și neutralizează mirosurile urate ale corpului, depunând deasupra pielii o peliculă fină de salină. Aceasta regularizează transpirația strângând practic porii pielii și combate bacteriile care cauzează mirosul urât.

Beneficiază de efectele 100% naturale folosind zi de zi acest deodorant corporal natural cu piatră de Alaun cu potasiu de origine naturală ce previne și neutralizează mirosurile urate ale corpului, depunând deasupra pielii o peliculă fină de salină. Aceasta regularizează transpirația strângând practic porii pielii și combate bacteriile care cauzează mirosul urât.

Cunoscut încă din antichitate pentru proprietăți antibacteriene, astringente și hemostatice piatra de Alaun este un produs 100% natural, hipoalergenic.
Acest produs nu conţine: clorhidrat de aluminiu, alcool, parfum, colorant și parabeni.

Instrucţiuni de utilizare:
Umezește piatra şi frecă uşor părţile corpului in zonele in care transpiri abundent. Rețineți: este usor de folosit, nu pătează și nu deteriorează hainele. De asemenea acest Deodorant corporal natural, este ideal pentru pielea sensibilă.
Acest produs este netestat pe animale și ambalajul acestuia este integral reciclabil.

Folosește produse cosmetice naturale și astfel iți vei respecta atât organismul cat şi mediul înconjurător.

Volum

120 gr

Brand

Laboratoire Gravier

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Be the first to review “Deodorant corporal natural cu piatra de Alaun 120 g”