Gama de produse eco Attitude

Only Natural vă pune la dispoziție gama ATTITUDE care contine produse de ingrijire corporală și a casei certificate ecologic, EcoLogo fabricate in Canada.

Promovăm produse care poartă următoarele caracteristici: produse care au certificare verde, au carbon neutru, sunt biodegradabile, produse vegan (exclud utilizarea oricărui ingredient de origine animală), nu conțin derivați petrochimici, nu conțin sulfați (sodium lauryl sulfate și/sau Sodium Laureth Sulfate), nu conțin parfumuri artificiale. Produsele ATTITUDE beneficiaza de toate aceste caracteristici.

Obiectivul  ATTITUDE

Obiectivul  ATTITUDE este acela de a ne dedica trup și suflet promovării produselor de îngrijire certificate ecologic, de înaltă performanță care minimizează impactul asupra sănătății și mediului înconjurător.

Certificarea EcoLogo pe care o au produsele ATTITUDE, este dată de către Guvernul Canadian, este recunoscută internațional (Global Ecolabeling Network / ISO 14024) și dovedește că produsele respectă cele mai înalte standarde de mediu. Acesta este singurul mod de a asigura consumatorii că nu sunt induși in eroare. Ambalajul atractiv reflectă calitatea înaltă a ingredientelor incluse în produse care poartă un brand și un mesaj ce declanșează emoții asupra noastră.

Viziunea ATTITUDE

Promovarea produselor ATTITUDE astfel încât acestea să facă parte din stilul nostru de viață și în același timp să protejam mediul în care trăim.

www.only-natural.ro

  , , ,


One thought on “Gama de produse eco Attitude

  1. Sunt foarte ok produsele Attitude. Curata bine si sunt blande cu pielea, nu produc iritati pe piele, sau probleme de respiratie de la parfumurile sintetice…si sunt eco-friendly:) i like that!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *